Ulqini

Ulqini është qytet i njohur me një numër të shumtë të plazheve që shtrihen në një sipërfaqe bregdetare prej 25 km. Shumë plazhe janë gurore por duhet të themi që Ulqini së pari është i njohur me dy plazhet e veta ranore dhe atë Plazhin e vogël dhe Plazhin e madh.

Plazhi i vogel gjendet në qendër të qytetit dhe është e gjatë rreth 400 m, ndërsa plazhi i madh i njohur ndryshe si Copacabana e Mediteranit është i gjatë rreth 12 km i përbërë nga rëra e butë dhe shëruese. Kjo plazhe shtrihet nga kepiiI Gjeranave deri tek lumi Buna. Rëra e kësaj plazhe shërben për kurimin e shumë sëmundjeve reumatike.

Duhet të themi që Ulqinin dhe njërezit e këtij qyteti mund ti njihni vetëm nëse qëndroni në këtë qytet ku do të vërtetoheni me thënjen që Kush njëherë e viziton këtë qytet do ti rikthehet përsëri.

Ulqini me të vërtet është qytet me kultura të ndryshme, ku mund të kaloni një kohë të mirë, të relaksoheni dhe të përjetoni shumë gjëra të tjera.

Blue Moon Hoteli

Nësë Ulqini është destinacioni juaj për të kaluar pushimet, atëherë Blue Moon është me siguri vendi më i përshtatshëm për juve ku mund të gjeni të gjithë ato që nevojiten për një pushim të vërtetë.

Blue Moon gjendet ndërmjet qendrës së qytetit dhe plazhit të madh. 

më shumë


Blue Moon Restauranti

Restauranti Blue Moon ofrom shërbime të plota të gjithë mysafirëve të objektit por edhe më gjërë.

Ofron ushqime të llojlloshme si ato lokale por edhe specijalitete të huaja. Kapaciteti i Restaurantit eshte reth 100-120 mysafirë.

më shumë


Akomodimi

Blue Moon ofron akomodime në Suite dhe Apartamente.

Ofrom akomodime në Suite dhe apartamente, dhe atë 2 Suita, 3 apartamenta me dy shtretër, dhe 24 apartamente me tre shtretër me një kapacitet total prej rreth 100 shtretër.

më shumë


Ulqini

Ulqini është qytet i njohur me një numër të shumtë të plazheve që shtrihen në një sipërfaqe bregdetare prej 25 km. Shumë plazhe janë gurore por duhet të themi që Ulqini së pari është i njohur me dy plazhet e veta ranore dhe atë Plazhin e vogël dhe Plazhin e madh.
Ulqini është një qytet me më shumë se 270 ditë me diell, kështu që ju ofron mundësinë  e vizitës edhe jashtë sezonit turistik. 

më shumë


POZICIONI

GPS LOCATION 41.918369, 19.232839